top of page
Beauty

ALGEMENE INFORMATIE & VOORWAARDEN

Wij doen ons werk met veel plezier en streven ernaar de kwaliteit van onze behandelingen op hoog niveau te houden. Wij zijn aangesloten bij de Anbos, Provoet, gecertificeerd CBD, gecertifieerd Hygiëne code en in het bezit van AGB-code.

Wij vinden het belangrijk dat u tot rust komt. Een mobiletelefoon op tril, subtiel-stand is gewenst.

Wij werken op afspraak.

De gemaakte afspraken kunnen kosteloos afgezegd worden tot 24 uur voor de geplande behandeling. Onze agenda zit vol en we hebben vrijwel dagelijks mensen op de reservelijst staan. Helaas hebben wij moeten vaststellen dat wij maandelijks steeds meer inkomsten mislopen door niet nagekomen-of niet tijdig afgezegde afspraken.

Wij zijn dan ook genoodzaakt 50% van de behandelprijs aan u in rekening te brengen, indien u niet tijdig uw afspraak afzegt.

Cadeaubonnen. Onze cadeaubonnen zijn tot een jaar na afgifte geldig. Wij betalen de waarde van een cadeaubon niet contant uit.

Angela Cosmetique staat garant voor:

Vakkundige huidverzorging en advies door gediplomeerden huidspecialisten
Professionele benadering in een persoonlijke en ontspannen sfeer
Actuele en gedegen vakkennis
Jarenlange ervaring

Angela Cosmetique stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele achtergehouden informatie betreffende gezondheidsklachten en/of medicijngebruik wat mogelijk effect op de behandeling kan hebben.

bottom of page